Zonnewering

Wij zijn uw Zonnewering specialist in Enschede en omgeving.

Is die zon ook altijd een sta-in-de-weg wanneer u eens rustig een boekje wil lezen op de bank of lekker op de veranda wilt zitten? Zonwering & Buitenleven begrijpt u en helpt u graag bij het oplossen van dit probleem. B2 Zonwering & Buitenleven levert, raambekleding, zonwering, buitenleven en insectenwering in alle soorten en maten. Daarin worden de nieuwste innovatie en technieken meegenomen.

Bij B2 Zonwering & Buitenleven willen wij met onze kennis en ervaring graag een steentje bijdragen aan beetje extra comfort in uw huis. De wens en behoefte van de klant staat altijd voorop bij ons. Wij gaan pas over tot actie wanneer we gezamenlijk op één lijn zitten over wat u precies zoekt in uw zonwering om zodoende tot de perfecte oplossing te komen.

Wij laten ons graag door u inspireren, dus neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs. U kunt ons bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons mailen: info@muesgroep.nl.

Baleinzonwering

Baleinzonwering zorgt voor een extra stuk sfeer onder uw terrasoverkapping. Daarnaast is het een verrijking van uw veranda en houdt het de zon ook buiten de deur.  Met baleinzonwering bent u tijdens elk seizoen voorzien van goede zonwering. De baleinzonwering kan optioneel geleverd worden met LED lichtsystemen. Zodat u ook wanneer de zon reeds onder…
Lees verder

WhatsApp chat