Tuinoverkapping

Een tuinoverkapping zorgt voor een sfeervol en aangenaam plekje in uw tuin. Geniet langer van het buitenleven! Een overkapping kan van diverse materialen gemaakt worden. Wij adviseren vaak om een aluminium overkapping te plaatsen. Dit materiaal heeft een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. De lichtinval is optimaal bij een aluminium overkapping gecombineerd met glazen panelen.

Er zijn diverse mogelijkheden qua vorm en afmeting mogelijk. Ook is het mogelijk om panelen rondom de overkapping te plaatsen zodat er als het ware een tuinkamer wordt gemaakt.

De tuinoverkapping specialist in Enschede en omstreken

Een overkapping over uw Tuin of Terras laat u uiteraard plaatsen door de specialisten van B2 Buitenleven & Zonwering in Enschede. B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw terrasoverkapping zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een permanente constructie met overkapping. Meestal gebruikt als overkapping van het terras om uzelf en uw meubelen te beschermen tegen zon en regen. Met een terrasoverkapping geniet u een veel groter deel van de dag en het jaar van uw tuin. Wanneer de avond snel afkoelt heeft u nog een warme plek…
Lees verder

WhatsApp chat