Hor voor schuifpui

Een schuifpui heeft een veel grotere opening dan een deur en staat vaak ook verder en vaker open dan openslaande tuin deuren. Naast de positieve effecten van deze eigenschappen is het nadeel dat er ook gemakkelijk en veel insecten naar binnen kunnen komen. Dit is uiteraard op te lossen met een hor. Kies dan voor een hor die zowel flexibel en geschikt is voor schuifpuien en schuifdeuren.

In het geval van een schuifpui adviseren wij om te kiezen tussen een schuifhordeur en een plisséhordeur. Beide producten zijn uitermate geschikt voor dit type deur. De schuifdeur werkt met een geleidingsrails en schuifblokken. De plisé deur maakt gebruik van een vouwtechniek om de hor op te bergen.

B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw gehele zonwering in en rond uw huis zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.

B2 regelt uw hor voor de schuifpui

Neem direct contact met ons op voor een advies. Wij staan u graag te woord.

U kunt ons tevens geheel vrijblijvend bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Schuif hordeur

De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Dankzij strakke rails boven en onder en het gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. Ook is het mogelijk een dubbele schuifdeur te moteren, waarbij naar keuze de deuren tegen elkaar of langs elkaar schuiven. B2 Buitenleven &…
Lees verder

Plisséhordeur

De plissé hordeur combineert de Japanse vouwwijze met de Hollandse inventiviteit. Met ander woorden: plissédeuren rollen niet op, maar vouwen op. Zelfs voor grote oppervlakken zoals schuifpuien, tuindeuren en serres biedt deze typische Japanse vouwwijze een stijlvolle oplossing. B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw gehele zonwering in en rond uw huis zodat…
Lees verder

WhatsApp chat