Schaduwdoek

Een schaduwdoek is een vrij hangend doek in de tuin.Vaak vastgemaakt aan de woning, diverse stijlvolle palen of aan een pergola.

Materialen

Het materiaal is nagenoeg altijd een vuil en vocht afstotend doek. Door de laag aan de binnenzijde van het doek is het eronder altijd koel en schaduwrijk.

Verschillende afmetingen en vormen

In principe kunnen de schaduwdoeken in iedere gewenste maat opgeleverd worden. Qua vorm wordt vaak voor rechthoekig, vierkant of driehoekig gekozen.

B2 zonwering uit Enschede voor al schaduwdoeken

B2 zonwering en buitenleven heeft jarenlange ervaring op het gebied van schaduwdoeken en andere types zonwering. Wij werken met hoogwaardige materialen en – indien gewenst – een eigen installatiedienst.

U kunt ons geheel vrijblijvend bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Terraszonwering

Met (vrijstaande) terraszonwering heeft u in no-time een overdekt terras gecreëerd. Als u een zonovergoten terras heeft, dat niet gelijk aan het huis is gelegen, en u zoekt tijdelijke beschutting om bijv. lekker te lunchen of om gezellig wat te drinken. Dan is een vrijstaande overkapping de ideale oplossing. Ook in de horeca vindt zo'n oplossing veelvuldig z'n toepassing. Wanneer de…
Lees verder

WhatsApp chat