Hor voor draaikiepraam

De ideale hor voor een draaikiepraam is de inklemhor. Deze hor wordt in een raamopening geklemd. Het voordeel hiervan is dat ze te plaatsen zijn zonder te boren of te schroeven (wat tevens ideaal is voor kunststof kozijnen). Het raam zelf is makkelijk te bedienen wanneer de hor geplaatst is.

Een dergelijke hor is verkrijgbaar in diverse kleuren dus heeft u de mogelijkheid om de hor af te stemmen op de kleur van uw draaikiepraam. Zodoende heeft u altijd een perfect ogend en onopvallend resultaat.

Hor voor kiepkantelraam: B2 Buitenleven is uw specialist

B2 Buitenleven biedt uitstekende service en kiest er voor om te werken met degelijke producten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan u graag te woord.

U kunt ons uiteraard bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Inklemhor

Een inklemhor is bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. de hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen, wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend of gesloten worden. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.…
Lees verder

WhatsApp chat