Aluminium overkapping

Een aluminium overkapping in uw tuin is een ideale plek om langer van het warme weer te genieten.  In het voorjaar is het al snel aangenaam en gezellige avonden worden nog langer omdat het langer een aangename temperatuur blijft.

Waarom aluminium?

Aluminium is een onderhoudsvriendelijk materiaal dat lang mee gaat. Aluminium overkappingen worden vaak gecombineerd met glas of een ander lichtdoorlatend materiaal. Het voordeel van deze combinatie is dat u ten alle tijde een optimale lichtinval heeft. Dit is erg prettig wanneer de overkapping aan het huis wordt geplaatst. Tevens heeft u eerder voordeel van de zoninval. Wilt u de zon (tijdelijk) weren maak dan gebruik van een aparte zonwering bovenop uw aluminium overkapping.

Een overkapping over uw Tuin of Terras laat u uiteraard plaatsen door de specialisten van B2 Buitenleven & Zonwering in Enschede. B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw terrasoverkapping zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een permanente constructie met overkapping. Meestal gebruikt als overkapping van het terras om uzelf en uw meubelen te beschermen tegen zon en regen. Met een terrasoverkapping geniet u een veel groter deel van de dag en het jaar van uw tuin. Wanneer de avond snel afkoelt heeft u nog een warme plek…
Lees verder

WhatsApp chat