Vouwgordijnen

Vouwgordijnen in huis

Vouwgordijnen zijn niet alleen erg mooi, ze zijn ook erg functioneel. Zo zorgen ze voor een mooie akoestiek in huis. Daarnaast kunnen de gevoerde stoffen helpen met het weren van de kou buiten. Door het ingenieuze systeem zijn ze daarnaast ook nog eens erg praktisch in onderhoud, omdat ze wasbaar zijn in een wasmachine. Vouwgordijnen hebben de naam te danken aan de baleinen die als het ware achter elkaar gevouwen worden. Een vouwgordijn wordt dus aan de bovenkant van het raam opgehangen en kan naar beneden gelaten worden om ze te sluiten.

Uitstraling van vouwgrodijnen

Veelal vinden vouwgordijnen hun toepassing in een landelijk of meer romantisch interieur door de sfeervolle baleinen, die zo kenmerkend zijn voor de vouwgordijnen. Er is een enorme keus aan stoffen in verschillende uitvoeringen. Gevoerd, verduisterend of juist meer transparant. Alles is mogelijk. De bediening is ook nog 's erg eenvoudig door de eindeloze balletjesketting. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en waar nodig regelen wij het opmeten en de plaatsing.

B2 Zonwering en Buitenleven uw vouwgordijnen specialist voor heel Twente

Wilt u ook graag sfeervolle vouwgordijnen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw vouwgordijnen. Wij werken graag voor klanten in onze eigen regio in bijvoorbeeld Enschede, Hengelo, Almelo of Denekamp. Woont u vlak over de Duitse grens? Geen probleem we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat