Vertical Strings

Vertical Strings zijn een nieuw type raambekleding waarbij gebruik wordt gemaakt van hangende draden. De draden zijn op een unieke en sfeervolle wijze gegroepeerd zodat het geheel een nette uitstraling krijgt.

De vertical strings zijn sfeervol. Ze werken hetzelfde als verticale lamellen; U schuift ze eenvoudig geheel open, half open of geheel dicht. Het effect is altijd speels en toch heel stijlvol.

Doordat ze eenvoudig te reinigen zijn, zijn ze ideaal in het gebruik met kinderen of in de caravan. Een uitgebreid kleurenpalet biedt u ruime keus in kleur.

B2 zonwering Enschede uw specialist is Vertical Strings

Ziet u door de vele kleuren, uitvoeringen en mogelijkheden door de bomen het bos niet meer? Geen nood...wij werken samen met een adviseur op gebied van woninginrichting en interieurstyling. Wij bieden u de mogelijkheid geheel vrijblijvend van deze expertise gebruik te maken. Uiteraard geheel gratis bij ons in Enschede en indien gewenst zelfs bij u thuis of op locatie.

U krijgt dan professioneel advies zodat u er zeker van kunt zijn dat uw interieur en de binnenzonwering een sfeervol geheel vormen.
Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat