Verandazonwering

Beschikt u over een gezellige veranda of serre waar u heerlijk in het voorjaar van het zonnetje geniet? Dan weet u dat de temperatuur daar in de zomer flink kan oplopen waardoor u er niet meer aangenaam kunt zitten. Verandazonwering biedt hierbij de uitkomst. Het is dé manier om ervoor te zorgen dat u ook in de zomer heerlijk kunt genieten van het weer zonder dat het te warm wordt. Daarnaast zorgt verandazonwering er ook voor dat uw meubels en accessoires niet verkleuren door de UV-straling.

Uw verandazonwering specialist uit Enschede

Bij B2 Buiten & Zonwering zijn wij expert op het gebied van verandazonwering en terrasoverkappingen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, gebaseerd op uw wensen en interieur. Met onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij u in het type scherm, de juiste bevestigingswijze en eventuele verstevigingsconstructies. Omdat wij het technische aspect volledig op ons nemen, hoeft u zich alleen maar te richten op datgene wat u mooi vindt.

Onderhoud & service

Bij B2 Buitenleven en Zonwering uit Enschede kunt u naast verandazonweringen en terrasoverkappingen ook terecht voor een stukje extra service. Wij monteren en onderhouden uw gehele zonwering in en om uw huis. Met één telefoontje staan we bij u op de stoep, u hoeft hier verder niets voor te doen. Kortom, bij B2 Buitenleven & Zonwering staan we geheel tot uw beschikking. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen – indien gewenst - graag langs voor een professioneel advies.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat