Uitvalschermen

Een uitvalscherm is een type zonwering dat men voor het raam laat zakken. Het scherm "hangt" van boven naar beneden voor het raam. Een uitvalscherm is naast een erg praktische oplossing tevens een product dat een woning of gebouw op kan fleuren.

Uitvalschermen zijn met name zeer geschikt als zonwering op plaatsen waar ze geen obstakel vormen voor voetgangers. Uitvalschermen zijn er in vele variaties te verkrijgen. Zo zijn er speciaal modellen voor hoge ramen of juist in combinatie met uitslaande ramen. Daarnaast zijn ze er in diverse modellen. Met een ronde kap, een afgeschuinde kap of juist met een 'strakke' rechte kap.

Tevens kan men kiezen voor een 'windvaste' arm of zelfs een 'stormvaste' arm.

Uitvalscherm kopen

Een goed advies in de keuze hierin is onontbeerlijk. Omdat vele factoren een rol spelen bijv. bouwkundige aspecten en de bevestigingstechniek. Denk bijvoorbeeld aan type buisconstructie in relatie tot de schermbreedte of welke bevestigingsmethode wordt in welke steensoort toegepast. Is de draagkracht van de bouwkundige achterconstructie voldoende om de windbelasting, die door een scherm wordt afgeven, te dragen?

Met uitvalschermen van B2 Buitenleven & Zonwering bieden wij u een een topmerk van hoogwaardige kwaliteit in een strak ontwerp met een tijdloos design. B2 Buitenleven & Zonwering kenmerkt zich daarnaast ook door de scherpe prijsstelling en de gunstige garantievoorwaarden zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw gehele zonwering in en rond uw huis zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies. Of kom langs in Enschede. Wij staan u graag te woord. Bel ons dus op +31 (053) 720 08 50. Mailen kan naar info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat