Terraszonwering

Met (vrijstaande) terraszonwering heeft u in no-time een overdekt terras gecreëerd. Als u een zonovergoten terras heeft, dat niet gelijk aan het huis is gelegen, en u zoekt tijdelijke beschutting om bijv. lekker te lunchen of om gezellig wat te drinken. Dan is een vrijstaande overkapping de ideale oplossing. Ook in de horeca vindt zo'n oplossing veelvuldig z'n toepassing. Wanneer de zonwering niet wordt gebruikt staat de ombouw als een sfeervolle pergola in uw tuin of op het terras.

 Terraszonwering of pergolazonwering

Met terraszonwering van B2 Zonwering & Buitenleven bieden wij u een een topmerk van hoogwaardige kwaliteit in een strak ontwerp met een tijdloos design. B2 Zonwering & Buitenleven kenmerkt zich daarnaast ook door de scherpe prijsstelling en de gunstige garantievoorwaarden zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

B2 Zonwering & Buitenleven adviseert, monteert en onderhoudt uw gehele zonwering in en rond uw huis zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.
Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies. Of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen op +31 (053) 720 08 50.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat