Terrasoverkapping

  • terras-overkapping

Een terrasoverkapping is een permanente constructie met overkapping. Meestal gebruikt als overkapping van het terras om uzelf en uw meubelen te beschermen tegen zon en regen. Met een terrasoverkapping geniet u een veel groter deel van de dag en het jaar van uw tuin. Wanneer de avond snel afkoelt heeft u nog een warme plek in de tuin. En vroeg in het jaar kun je al van de eerste zon genieten terwijl u wel lekker beschut zit.

Heerlijk buiten leven en geen wind. Onze overkappingen hebben een luxe uitstraling en een stevige aluminium constructie. U kunt onze overkappingen in ieder formaat bestellen en eventueel laten plaatsen.

Plaats een glazen wand rondom de overkapping en creëer een tuinkamer. Tevens is het mogelijk om een terrasoverkapping uit te breiden met zonwering zodat u er voor kunt kiezen om de zon (en warmte) binnen te halen of juist buiten te laten.

Een terrasoverkapping in iedere prijsklasse

De overkapping zelf is te plaatsen met een zon-doorlatende optie of een optie die schaduw geeft. Alle overkappingen zijn uit te breiden met wanden en deuren om het perfecte plekje te creëren. Ook is het mogelijk om te variëren in de door u gewenste stijl en kleur van het gebruikte materiaal.

U kunt kiezen uit diverse afwerkingen zodat er altijd een overkapping is in uw prijsklasse. Uw terrasoverkapping kan geplaatst worden door onze eigen service dienst. Zo bent u gegarandeerd van jarenlang plezier van uw terrasoverkapping.

 Tuinoverkapping

Een overkapping over uw Tuin of Terras laat u uiteraard plaatsen door de specialisten van B2 Buitenleven & Zonwering in Enschede. B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw terrasoverkapping zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

terras-overkapping2

Comments are closed.

WhatsApp chat