Shutters

  • shutters-binnen
  • shutters-binnen
  • shutters-binnen2

Bij B2 Buitenleven & Zonwering bestelt u stijlvolle Shutters van hout, kunststof of aluminium. Deze sfeervolle luiken brengen een geweldige ambiance in uw woning. Shutters zijn in de jaren 90 van de vorige eeuw in ons land geïntroduceerd, destijds voornamelijk als raamdecoratie.

Tegenwoordig dienen shutters ook als zonwering. Bij B2 Buitenleven & Zonwering kunt u houten shutters bestellen, maar ook leveren wij aluminium en kunststof varianten. Met shutters heeft u optimale controle over het licht dat uw interieur binnen komt, dat komt omdat u de shutters geheel of gedeeltelijk kunt kantelen. U past hiermee de sfeer in uw woning letterlijk binnen een handomdraai aan.

Shutters in alle soorten en maten

Ziet u door de vele kleuren, uitvoeringen en mogelijkheden door de bomen het bos niet meer? Geen nood... B2 Buitenleven & Zonwering geeft u graag advies op gebied van woninginrichting en interieurstyling. Wij bieden u de mogelijkheid geheel vrijblijvend van onze expertise gebruik te maken, indien gewenst zelfs bij u thuis of op locatie.

Bij Muës Shutters geloven we in kwaliteit. Met onze shutters beschikt u over een werkelijk unieke raamdecoratie, die niet door vorm of uitvoering wordt beperkt. Zeg nou zelf, welke vorm van raamdecoratie kan probleemloos worden uitgevoerd in een ronde of driehoekige vorm en kan dan ook nog eens horizontaal worden aangebracht in bijv. een serredak? Deze grenzeloze mogelijkheden, gecombineerd met een uitstraling vol allure maakt dat shutters zo enorm geliefd zijn bij de toonaangevende interieurontwerpers.

Kwaliteits-shutters

Onze shutters zijn gemaakt van eerlijk lindehout dat legaal wordt gekapt in verantwoord  beheerde bossen. Deze houtsoort is licht van gewicht en heeft bijna geen tekening. Daarnaast staat lindehout bekend om stabiliteit, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over kromtrekken of uitscheuren.

B2 zonwering: Uw shutters specialist in Enschede

Wij als B2 zonwering hebben erg veel ervaring in de shutter wereld. Wij staan u graag te woord. Wij zijn gevestigd in Enschede maar desgewenst komen wij bij thuis of op de zaak in iedere locatie in Nederland.

U mag van ons uiterst professioneel advies verwachten waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw interieur en de shutters een sfeervol geheel vormen.

Bel ons op +31 (053) 720 0850 of mail ons: info@muesgroep.nl

shutters-binnen2

Comments are closed.

WhatsApp chat