Screens

  • screens
  • screens2
  • screens3
  • screens4
  • screens5
  • screens6
  • screens7

Een screen is een vorm van zonwering die aan de buitenkant van een woning of kantoor wordt aangebracht. Een screen geeft zowel geopend als (half)gesloten een mooi aanzicht aan het pand. Van binnen kunt u gemakkelijk naar buiten kijken zodat een screen wel de zon weert maar uw behoudt het prettige open karakter.

Een screen is een effectief product als het gaat om zonwering. Door het speciale glasvezeldoek wordt niet alleen het zonlicht geweerd, maar ook de wamte(energie). U kunt met screens dus ook nog eens flink besparen op energiekosten.

Zonwering screens kopen

Zonwering Screens bieden u vele extra mogelijkheden. Zo kunt u voor bijv. presentatieruimtes kiezen voor een verduisterende uitvoering. Of u kiest voor een 'windvaste' uitvoering. Voor projecten heeft u de mogelijkheid de zijgeleiders te vervangen door staaldraad.

U ziet de keuze is enorm en  een goed advies hierin is onontbeerlijk. Omdat vele factoren een rol spelen bijv. bouwkundige aspecten en de bevestigingstechniek.

B2 Buitenleven & Zonwering helpt u bij het maken van de juiste keuze voor iedere toepassing. Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat u te adviseren in elk type scherm, in de juiste bevestigingswijze en in eventuele verstevingsconstructies. U laat de technische aspecten over aan ons zodat u zich kunt richten op wat u mooi vindt.

B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw gehele zonwering in en rond uw huis zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.
Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

screens2

screens3

screens4

screens5

screens6

screens7

Comments are closed.

WhatsApp chat