Plissé gordijnen

Plissé gordijnen

Van alle soorten raambekleding is het plisségordijn (ook wel shades genoemd) wel de meest veelzijdige in zijn soort. Niet alleen kan het pakket van de plissé van onder naar boven en van boven naar onder worden bewogen. Zodoende kan dus de onderkant van het raam bedekt worden zonder dat de gordijnen geheel gesloten zijn. Ideaal voor een laaghangende zon of om inkijk weg te nemen.
De naam plissé komt van de vouwen die in de stof zitten. Langs deze vouwen wordt de plissé in opgetrokken vorm netjes en compact "opgeborgen".

 

Plissé in alle mogelijke vormen

Een plissé kan ook nog worden toegepast in veel afwijkende vormen. Naast de rechthoekige of vierkante uitvoeringen kunnen er ook ronde vormen, maar ook driehoekige en trapezium vormige ramen met plissé's worden bekleed. Daarnaast kunnen de plisségordijnen onder een hoek worden geplaatst of zelfs horizontaal. Het product gaat niet "doorhangen" door kleine geleidingsdraden aan beide zijden te plaatsen. Al deze mogelijkheden maken de plissé echt uniek en een alleskunner in uw interieur.

plisse_v2

Veelzijdige en sfeervolle raambekleding

De veelzijdigheid van een plissé zorgt er voor dat een plissé zich niet alleen thuis voelt in een een tijdloos interieur, maar ook juist in een modern of industrieel ontwerp. De plissé is heel eenvoudig in gebruik en heeft de wereld aan kleuren en dessins. De enorme keus aan stoffen, van transparant tot aan ondoorzichtig, maken hem daarom tot een geliefd product. Een plissé wordt vaak op maat gemaakt voor de ramen bij u thuis. Zo heeft u alle keuze in materialen en maten. Uiteraard helpen wij u bij het maken van de juiste keuze en het correct opmeten en plaatsen van uw plissé gordijnen.

Plissé en raambekleding in Enschede en omgeving

Wilt u ook graag sfeervolle plisségordijnen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Uiteraard kun u onderstaand formulier invullen.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat