Onderhoudscontract

Het onderhoud van uw zonwering verlengt de levensduur van uw zonwering. Ook blijft de frisse uitstraling en kleur langer behouden. Tevens zullen eventuele elektronische onderdelen minder gevoelig zijn voor storing indien ze regelmatig onderhouden worden.

Bent u blij met uw aangeschafte buitenzonwering maar heeft u geen tijd om deze jaarlijks te onderhouden? Bij B2 Buitenleven & Zonwering uit Enschede verlenen wij op dit gebied een stukje extra service. Wij bieden u een uitgebreid pakket van mogelijkheden aan waaronder een onderhoudscontract voor uw buitenzonwering op maat.

Uw zonwering in goede conditie

Buitenzonwering heeft door de wisselende seizoenen in Nederland heel wat te verduren. Regen, zon, sneeuw, hagel, allerlei weersinvloeden die ervoor kunnen zorgen dat uw zonwering een stuk minder lang meegaat door aanslag, schimmelvorming of andere vlekken. Door het afsluiten van een onderhoudscontract bij B2 Buiten & Zonwering uit Enschede is dit verleden tijd. Met onze jarenlange kennis en ervaring passen wij de juiste maatregelen toe om de levensduur van uw buitenzonwering te verlengen.

Storing of reparatie?

Als uw zonwering niet meer naar behoren werkt wilt u daar natuurlijk snel een oplossing voor. Wij voeren reparaties aan zonwering uit in de omgeving van Enschede. Indien u een B2 zonnescherm, rolluik, screen of ander zonwering product heeft dat een defect vertoont, kunt u hiervoor het formulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Wilt u ook nog jaren genieten van uw buitenzonwering op maat? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies. Indien gewenst komen we graag bij u langs om het een ander door te nemen.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat