Lamel gordijnen

Lamellen

Een lamelgordijn is een gordijn dat bestaat uit stroken (lamellen) van meestal aluminium, hout of kunststof. Lamellen zijn uitermate handig als u eenvoudig wilt kiezen voor meer of minder licht omdat ze zeer gemakkelijk bij te stellen zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg gemakkelijk om schoon te maken.

De collectie lamelgordijnen van ons is bijzonder uitgebreid. U heeft keuze uit diverse kleuren en verschillende lamelbreedten. Bovendien zijn er diverse lamelsystemen waaruit u kunt kiezen.

Verticale lamellen

Met lamelgordijnen worden vaak de verticale lamellen bedoeld. Hierbij hangen de lamellen dus naar beneden. Verticale lamellen zijn een uitstekende en flexibele oplossing voor alle ramen. Of het nu gaat om een regulier vierkant raam of voor moeilijk gevormde ramen. Doordat de lamellen afzonderlijk te bewerken zijn kan dit snel en zonder veel vermaakwerk gebeuren.

Persoonlijke aandacht bij het kopen van lamellen

De mogelijkheden die B2 Buitenleven & Zonwering biedt zijn oneindig. Wij begrijpen als u door de bomen het bos niet meer ziet en adviseren u dan ook graag. Uiteraard is dit gratis en geheel vrijblijvend bij u thuis of op locatie. Wij geven uiterst professioneel advies op maat naar de wensen die u heeft voor uw interieur.

Lamellen kopen in Enschede

B2 zonwering is uw specialist in Enschede op het gebied van lamellen. Uiteraard komen we graag bij u thuis om u van inspiratie en advies te voorzien. Dit kan desgewenst op iedere locatie in geheel Twente en de directe omgeving (ook over de Duitse grens).

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

 

Comments are closed.

WhatsApp chat