Jaloezieën

Jaloezieën zijn een vorm van raambekleding waarbij een reeks van horizontaal geplaatste lamellen het raam bedekt. Door de invalshoek van de lamellen aan te passen kan de gewenste zonwering of mate van privacy flexibel ingesteld worden. De meeste vormen van jaloezieën kunt u voor het raam laten zakken zodat ze op iedere gewenste hoogte voor het raam kunnen hangen.

 

Jaloezieën van B2 Buitenleven & Zonwering kenmerken zich door een strak en tijdloos design. Door toepassing van nieuwe materialen en door nieuwe vormgeving van de lamellen zijn ze echter modieuzer dan ooit tevoren.

De kracht van jaloezieën ligt niet alleen in de haast onbegrensde mogelijkheden qua uitvoering, maar zeker ook in het gebruik ervan. Door de horizontale lamellen te kantelen kunt u zowel de richting als de intensiteit van de daglichttoetreding regelen.

Jaloezieën kopen

Horizontale jaloezieën passen in ieder interieurontwerp. Of het nou gaat om een projectmatige inrichting van een kantoorgebouw of het gaat om de inrichting van een enkele woning. De horizontale jaloezie voelt zich overal thuis.

Kunststof, Metalen of Houten Jaloezieën

Jaloezieën worden vaak uitgerust in een houten, kunststoffen of een metalen uitvoering. Ieder materiaal heeft specifieke voordelen qua uitstraling, prijsstelling en duurzaamheid. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment.

Jaloezieën op maat

Bij ons kunt u goed terecht voor maatwerk jaloezieën . Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze qua product. Daarnaast staan wij u uiteraard bij tijdens het bepalen van de juiste afmetingen en formaten van uw jaloezieën op maat.

Uw vertrouwde Jaloezieën specialist in Enschede

Wanneer u voor jaloezieën kiest is er veel mogelijk. B2 zonwering is gevestigd in Enschede, maar wij komen graag bij u thuis of op kantoor langs ongeacht de afstand of locatie. U kunt bij ons terecht voor professioneel advies op maat over wat bij u en uw interieur past. Dit advies is geheel gratis en vrijblijvend. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat