Glazen wanden

Glazen wand

Wilt u ook het hele jaar door optimaal genieten van uw tuin en terras? Met het flexibele glaswandsysteem van B2 Buitenleven & Zonwering verlengt u het buitenseizoen en kunt u ook in het najaar prima buiten zitten. Lekker uit de wind, met de glaspanelen geheel of gedeeltelijk open, u kiest zelf!

Glaswanden: verleng het zomerseizoen

Creëer een heerlijk beschut terras of balkon door voor een glazen scheidingswand van B2 Buitenleven & Zonwering te kiezen. U hoeft niet per se een grote tuin te hebben om uw leefruimte te vergroten. We zetten de voordelen even voor u op een rij:

  • Extra beschutting op uw terras of balkon.
  • Vergroting van uw leefruimte.
  • Langer buiten genieten, zelfs in het voor-  en najaar.
  • Lawaai wordt gereduceerd.
  • Flexibel schuifsysteem.

Kortom, genoeg redenen om eens naar de mogelijkheden te vragen.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Tover uw terras of overkapping om tot een mooie buitenkamer waar u het hele seizoen van kunt genieten. Bij B2 Buitenleven & Zonwering in Enschede helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij nemen de technische aspecten voor onze rekening zodat u zich alleen maar hoeft te richten op datgene wat u mooi vindt. Met onze scherpe prijsstelling, talloze mogelijkheden en gunstige onderhoudscontracten zorgt B2 Buitenleven & Zonwering ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw glazen wanden. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Hiermee wordt uw leefruimte vergroot en maakt u optimaal gebruik van uw terras.

Voordelen op een rij:

B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw gehele zonwering in en rond uw huis zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

Comments are closed.

WhatsApp chat