Over ons

Waarom kiest u voor ons

Kent u de tegeltjes-wijsheid “het leveren van kwaliteit kost geld, maar het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen”? Als het gaat om duurzame producten zoals de onze, dan willen we u laten zien dat aanschaf van goede kwaliteit méér oplevert dan het kiezen voor de laagste prijs. We willen namelijk dat ú terugkomt en niet het produkt wat u bij ons heeft gekocht…

Onze merken zijn niet voor niets… SolMaat Products, Somfy Nederland en SunColor.
[sm_hr]

Service.
Zoals gezegd streven wij naar een voorkeurspositie in raambekleding, zonwering, buitenleven en insectenwering. Dat doen wij door de levering van kwaliteitsproducten te combineren met onze ervaring en vakkennis. En mocht het toch zo zijn dat er iets niet helemaal in orde is, heeft u wel het geluk dat u onze service kunt ervaren. Die zorgt er namelijk voor dat alles op alles wordt gezet om dit als nog voor elkaar te krijgen. Bij B2 hebben we 2 regels :

regel één “u bent altijd tevreden”.

regel twee “En mocht dit onverhoopt niet gelijk zo zijn, gaan we net zolang door totdat u dat wel bent”.
[sm_hr]

Garantie
Uiteraard krijgt u de fabrieksgarantie behorend bij de kwalitatief goede producten. Maar B2 gaat verder… Mocht er na de garantietermijn toch een gebrek aan het licht komen, dat redelijkerwijs voor garantie in aanmerking zou komen, treedt gelukkig ook voor u regel twee (zie service) in werking. Wij streven naar een voorkeurspositie, dus zullen we alles in onze macht doen om u tevreden te stellen.
[sm_hr]

Kosten.
Wij hebben geen showroom, wel een werkplaats. Wij hebben geen vertegenwoordiger, wel een adviseur en een monteur in één. Omdat wij hierdoor weinig kosten hebben, kunnen wij u kwalitatief hele goede producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Onze producten zijn veel waard, tegelijkertijd kosten ze weinig.
[spacer]

Wij willen ons graag even aan u voorstellen…

B2 Zonwering en Buitenleven is een kleine en jonge onderneming met enthousiaste mensen die ruime kennis en ervaring hebben op gebied van raambekleding, zonwering, buitenleven en insectenwering. Op onze eigen unieke wijze wordt gekeken naar traditionele oplossingen en de nieuwste ontwikkelingen, waarbij we innovatie continu en nauwlettend blijven volgen. Zo kunnen we u steeds op de hoogte houden van de nieuwste trends en de modernste technieken.

Wij willen ook graag kennis maken met ú. Vertel ons uw wensen en laat u door ons inspireren en adviseren. U zult zien dat wij u altijd een betaalbare oplossing met kwaliteitsproducten kunnen bieden.
Neem vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of bel ons. Wij horen of zien u graag.

Groeten, Team B2

Onze Missie

Kleine verbeteringen aan uw woning kunnen uw woongenot aanzienlijk verbeteren. Wij streven naar een positie waarin u het ons gunt om hieraan een bijdrage te mogen leveren. Onze producten helpen u bij het verbeteren van uw wooncomfort, en ze helpen u bij het verhogen van uw gevoel van veiligheid in uw woning.

Onze Visie

Wij zijn van mening dat een voorkeurspositie alleen ontstaat door u het beste te bieden in Kwaliteit, Service, Garantie en Kosten. Daarom vormen deze vier pijlers de basis van onze bedrijfsvisie.
Bij ons komen de klanten terug, niet onze producten.

WhatsApp chat