Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn mateloos populair in Nederland. Logisch, aangezien het een heel praktische manier van raamdecoratie is waarbij u zelf bepaalt hoeveel licht u in uw kamer door wilt laten.

Uw rolgordijnspecialist in Enschede

Bij B2 Buitenleven & Zonwering uit Enschede vindt u een ruim assortiment aan rolgordijnen passend bij ieder interieur en kamer. Kies bijvoorbeeld voor semi-transparante stof voor uw woonkamer, en maak van uw slaapkamer een aangename slaapplek door voor een verduisterend rolgordijn te gaan. Naast verduistering hebben rolgordijnen ook een isolerende functie en zorgen ze ervoor dat warme binnenblijft en kou wordt buitengelaten. Kortom, de ideale raamdecoratie voor iedere kamer!

Rolgordijnen op maat

Een rolgordijn is heel bepalend voor de sfeer in uw interieur. Daarom kunt u bij B2 Buitenleven & Zonwering uit Enschede ook terecht voor maatwerk. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij creëren het perfecte rolgordijn voor u. Weet u niet goed welk type het beste bij de stijl van uw huis past? Nee dan vrijblijvend contact met ons op en wij komen – indien gewenst- graag langs voor een professioneel advies. Bij B2 Buitenleven & Zonwerking vindt u voor ieder raam een oplossing!

Neem telefonisch contact met ons op via +31 (053) 720 08 50 of mail naar info@muesgroep.nl.

 

 

rolgordijn