Plissé gordijnen

Van alle soorten raambekleding is het plisségordijn wel de meest veelzijdige in zijn soort. Niet alleen kan het pakket van de plissé van onder naar boven en van boven naar onder worden bewogen, een plissé kan  ook nog 's worden toegepast in veel afwijkende vormen.

Zo kunnen bijvoorbeeld niet alleen ronde vormen, maar ook driehoekige en trapezium vormige ramen met plissé's worden bekleed. Daarnaast kunnen de plisségordijnen onder een hoek worden geplaatst of zelfs horizontaal. Al deze mogelijkheden maken de plissé echt uniek.

Veelzijdige raambekleding

De veelzijdigheid van een plissé zorgt er voor dat een plissé zich niet alleen thuis voelt in een een tijdloos interieur, maar ook juist in een modern of industrieel ontwerp. De plissé is heel eenvoudig in gebruik en heeft de wereld aan kleuren en dessins. De enorme keus aan stoffen, van transparant tot aan ondoorzichtig, maken hem daarom tot een geliefd product.

Wilt u ook graag sfeervolle plisségordijnen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Uiteraard kun u onderstaand formulier invullen.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl

plisse_v2

Comments are closed.

WhatsApp chat