Markiezen

  • markiezen
  • markiezen2

Een prachtig zonwering product dat is de markies. De afgeronde zonneschermen zijn een ware topper bij de verfraaiing van nostalgische objecten zoals boerderijen, 'notariswoning' en jaren '30 woningen. Markiezen worden vaak bij alle ramen van het object geplaatst zodat er een sfeervol en kleurrijk geheel wordt gecreëerd.

Markiezen kopen

Om de de juiste keus te maken in de diverse markiezen en de vele mogelijkheden is een goed advies onontbeerlijk. Niet alleen de keus in materiaal (hout of aluminium) uitvoering en kleur, maar ook (eventueel elektronische) bediening en bevestiging zijn erg belangrijk. Denkt u bij de maatvoering niet enkel aan de breedte van de markiezen maar ook aan de uitval.

Markiezen bestel je bij B2 Zonwering in Enschede

B2 Buitenleven & Zonwering helpt u bij het maken van de juiste keuze ten aanzien van uw markiezen. Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat u te adviseren in elk type markies, in de juiste bevestigingswijze en in eventuele verstevingsconstructies. U laat de technische aspecten over aan ons zodat u zich kunt richten op wat u mooi vindt.

Markiezen Met markiezen van B2 Buitenleven & Zonwering bieden wij u een een topmerk van hoogwaardige kwaliteit in een strak ontwerp met een tijdloos design. B2 Buitenleven & Zonwering kenmerkt zich daarnaast ook door de scherpe prijsstelling en de gunstige garantievoorwaarden zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

B2 Buitenleven & Zonwering adviseert, monteert en onderhoudt uw markiezen en andere zonwerings producten in en rond uw huis zodat u met één telefoontje compleet ontzorgd bent.
Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (053) 720 08 50 of u kunt ons ons mailen: info@muesgroep.nl