Over ons

Waarom kiest u voor ons

1 Kwaliteit.
Kent u de tegeltjes-wijsheid "het leveren van kwaliteit kost geld, maar het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen"? Als het gaat om duurzame producten zoals de onze, dan willen we u laten zien dat aanschaf van goede kwaliteit méér oplevert dan het kiezen voor de laagste prijs. We willen namelijk dat ú terugkomt en niet het produkt wat u bij ons heeft gekocht...

Onze merken zijn niet voor niets... SolMaat Products, Somfy Nederland en SunColor.

2 Service.
Zoals gezegd streven wij naar een voorkeurspositie in raambekleding, zonwering, buitenleven en insectenwering. Dat doen wij door de levering van kwaliteitsproducten te combineren met onze ervaring en vakkennis. En mocht het toch zo zijn dat er iets niet helemaal in orde is, heeft u wel het geluk dat u onze service kunt ervaren. Die zorgt er namelijk voor dat alles op alles wordt gezet om dit als nog voor elkaar te krijgen. Bij B2 hebben we 2 regels :

regel één "u bent altijd tevreden".

regel twee "En mocht dit onverhoopt niet gelijk zo zijn, gaan we net zolang door totdat u dat wel bent".

3 Garantie
Uiteraard krijgt u de fabrieksgarantie behorend bij de kwalitatief goede producten. Maar B2 gaat verder... Mocht er na de garantietermijn toch een gebrek aan het licht komen, dat redelijkerwijs voor garantie in aanmerking zou komen, treedt gelukkig ook voor u regel twee (zie service) in werking. Wij streven naar een voorkeurspositie, dus zullen we alles in onze macht doen om u tevreden te stellen.
4 Kosten.
Wij hebben geen showroom, wel een werkplaats. Wij hebben geen vertegenwoordiger, wel een adviseur en een monteur in één. Omdat wij hierdoor weinig kosten hebben, kunnen wij u kwalitatief hele goede producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Onze producten zijn veel waard, tegelijkertijd kosten ze weinig.

Onze klanten over ons

Wij willen ons graag even aan u voorstellen...

B2 Zonwering en Buitenleven is een kleine en jonge onderneming met enthousiaste mensen die ruime kennis en ervaring hebben op gebied van raambekleding, zonwering, buitenleven en insectenwering. Op onze eigen unieke wijze wordt gekeken naar traditionele oplossingen en de nieuwste ontwikkelingen, waarbij we innovatie continu en nauwlettend blijven volgen. Zo kunnen we u steeds op de hoogte houden van de nieuwste trends en de modernste technieken.

Wij willen ook graag kennis maken met ú. Vertel ons uw wensen en laat u door ons inspireren en adviseren. U zult zien dat wij u altijd een betaalbare oplossing met kwaliteitsproducten kunnen bieden.
Neem vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of bel ons. Wij horen of zien u graag.

Groeten, Team B2

Onze Missie

Kleine verbeteringen aan uw woning kunnen uw woongenot aanzienlijk verbeteren. Wij streven naar een positie waarin u het ons gunt om hieraan een bijdrage te mogen leveren. Onze producten helpen u bij het verbeteren van uw wooncomfort, en ze helpen u bij het verhogen van uw gevoel van veiligheid in uw woning.

Onze Visie

Wij zijn van mening dat een voorkeurspositie alleen ontstaat door u het beste te bieden in Kwaliteit, Service, Garantie en Kosten. Daarom vormen deze vier pijlers de basis van onze bedrijfsvisie.
Bij ons komen de klanten terug, niet onze producten.
 • Facebook

  1 week ago

  Deze hebben we onlangs geplaatst! Blij dat we ‘m mochten maken en trots op ‘t eindresultaat 😍

  Wil je ook zo’n mooie pergola met harmonicadoek?

  Bel of mail ons vandaag nog!

  053 - 72 00 ... See more

  LIKE
  LOVE
  HAHA
  WOW
  SAD
  ANGRY
  2 weeks ago

  Een Uitvalscherm is uitermate geschikt om aan de voorkant een huis de zon te weren.
  Met een goed gekozen doek wordt het scherm een eenheid met uw huis.
  #WijBezorgenUSchaduw😎

  Wilt u ook schaduw ... See more

  LIKE
  LOVE
  HAHA
  WOW
  SAD
  ANGRY
  3 weeks ago
  Foto's uit het bericht van B2 Zonwering & Buitenleven

  We hebben de afgelopen periode heel veel mooie dingen gemaakt. Van grote terras-schermen tot het reinigen van markiezen. En van veel horren plaatsen tot het repareren van zonweringsinstallaties voor ... See more

  LIKE
  LOVE
  HAHA
  WOW
  SAD
  ANGRY
  3 weeks ago

  Vandaag plaatsen we een Pergola, maar waar zijn we?
  #MooiWerk #CampingLife

  LIKE
  LOVE
  HAHA
  WOW
  SAD
  ANGRY
  « 1 of 19 »